beni ouarain tapijt

MAATWERK

Beni Ouarain tapijten zijn gewild. Niet alleen omdat ze de meest prestigieuze tapijten uit Marokko zijn, maar ook omdat ze van de beste wol worden gemaakt. En omdat deze tapijten in iedere maat te bestellen zijn waarbij zelfs een eigen patroon op het kleed kan worden ontworpen. Als je in de shop geen kleed kunt vinden in de maat of patroon die jij zoekt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder in je zoektocht.

THUIS KIEZEN

Zie je in onze shop meerdere kleden die je aanspreken en je kunt niet kiezen of je weet niet hoe het bij jou thuis zal staan? Dit kunnen wij goed begrijpen en daarom is het mogelijk om een selectie van een aantal tapijten te maken waarmee wij graag bij jou langskomen. Zo kunnen we samen bekijken wat het mooist staat!

 

Voor deze service vragen wij € 50. Mocht je er voor kiezen een kleed te kopen dan verrekenen wij deze € 50 met de transactie.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

p

VERHUUR

Ben je als fotograaf, stylist of interieur designer op zoek naar een vloerkleed of een ander product voor een event of fotoshoot? World of Blends biedt een professionele verhuurservice aan. Alle tapijten in de shop zijn te huur.

 

Voor informatie over kosten en mogelijkheden, neem contact met ons op.