Gemaakt van vintage Azilal tapijten. Azilal tapijten zijn handgeknoopt en bestaan voornamelijk uit 100% schapenwol en soms katoenen versieringen en patronen. De kleden waaruit de kussens zijn vervaardigd zijn 20-30 jaar oud, de kussens kunnen dus gebruikerssporen bevatten. De achterkant van de kussens is gemaakt van vintage Berber dekens.

Vintage Berber Kussens

 

Deze kussens zijn gemaakt van vintage Azilal tapijten. Azilal tapijten zijn handgeknoopt en bestaan voornamelijk uit 100% schapenwol en soms katoenen versieringen en patronen. De kleden waaruit de kussens zijn vervaardigd zijn 20-30 jaar oud, ze kunnen dus gebruikerssporen bevatten. De achterkant van de kussens is gemaakt van vintage Berber dekens. De kussens worden geleverd met rits en binnenkussen.

vintage berber kussensvintage berber kussens

VINTAGE BERBER KUSSENS

Deze kussens zijn gemaakt van vintage Azilal tapijten. Azilal tapijten zijn handgeknoopt en bestaan voornamelijk uit 100% schapenwol en soms katoenen versieringen en patronen. De kleden waaruit de kussens zijn vervaardigd zijn 20-30 jaar oud. De achterkant van de kussens is gemaakt van vintage Berber dekens. De kussens worden geleverd met rits en binnenkussen.