Slide thumbnailbeni ouarain berber tapijten

BENI OUARAIN

Beni Ouarain tapijten hebben een voorname en rustige uitstraling. De basiskleur is meestal roomwit met donkere ruitvormige lijnen. Ze zijn handgeknoopt van dik schapenwol en ze voelen zeer weldadig en comfortabel aan. Door deze eigenschappen passen ze in bijna elk interieur: deze tapijten waren in het begin van de vorige eeuw al populair bij beroemde ontwerpers.

 

Onze Beni Ouarain kleden zijn wel gebruikt, maar geen vintage. De kwaliteit is origineel en zeer goed en er zijn nauwelijks gebruikssporen te zien. Wij selecteren deze kleden persoonlijk in Marokko en kunnen de kwaliteit dus ook te allen tijde garanderen. Het is ook mogelijk deze kleden op maat te bestellen. Neem contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

14 dagen zichttermijn

gratis bezorgd vanaf € 150

beveiligde transacties

uit voorraad leverbaar

Slide thumbnailbeni ouarain berber tapijten

BENI OUARAIN

Beni Ouarain tapijten worden gemaakt door Beni Ouarain stammen in het Rifgebergte in Marokko. Ze staan bekend als de meest prestigieuze Marokkaanse vloerkleden, onder meer omdat deze hoogpolige kleden worden gemaakt van 100% schapenwol van een hoge kwaliteit. Dit geeft het kleed zijn natuurlijke, warme en luxe uitstraling. Een Beni Ouarain heeft vaak een cremekleurige achtergrond met donkere lijnen in kenmerkende geometrische patronen. Beroemde ontwerpers gebruikten deze tapijten begin vorige eeuw al in hun woningen.