HERROEPINGSRECHT EN RETOURNEREN

 

Bevalt het product niet? Geen nood, je hebt het recht de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder verdere verplichtingen en zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Je dient ons hiervan binnen deze termijn op de hoogte te stellen. Dit kan via het formulier dat te downloaden is onderaan deze pagina, schriftelijk of per e-mail

 

Wij sturen je een mail met een retouretiket dat je kunt printen en op de retourzending kunt plakken en je stuurt het product binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten de overeenkomst te ontbinden terug.

 

Als je zelf een retourlabel wil maken kan dat natuurlijk ook, gebruik dan dit retouradres:

 

World of Blends

Edith Sterk

W.G. Witteveenplein 47

3071 MA  Rotterdam

 

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Uiteraard kun je ook het product zelf terugbrengen.

 

Het product dient in de oorspronkelijke staat door ons te worden terugontvangen en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Het mag uit de verpakking zijn gehaald en zijn uitgeprobeerd zoals dat ook in een winkel zou gebeuren. Eventuele waardevermindering als gevolg van andere activiteiten met het product zoals hiervoor omschreven kan door ons in rekening worden gebracht.

 

Zodra wij het product hebben terugontvangen ontvang je het gehele aankoopbedrag, inclusief de eventuele leveringskosten naar jouw adres binnen de EU, direct van ons terug. Leveringskosten voor verzendingen buiten de EU worden niet terugbetaald. Terugbetalingen bij transacties via Paypal of Credit Card kunnen 1 tot 2 weken duren. Leveringskosten hoger dan de standaard-leveringskosten die op jouw verzoek zijn gemaakt worden niet vergoed.

 

Download hier het Modelformulier-voor-herroeping