opgezette ingelijste vlinders

VLINDERS

De vlinders komen veelal uit Zuid-Amerika uit speciaal ingerichte vlindertuinen waar kweek bijdraagt aan behoud van de soort. Op de vlinderfarms doorlopen de vlinders hun natuurlijke levenscyclus zonder aanwezigheid van natuurlijke vijanden. Ze zijn gekweekt volgens de richtlijnen van het UICN, in hun natuurlijke omgeving met respect voor natuur, lokale bevolking en ecosysteem. Alle vlinders worden standaard geleverd in een houten lijst tussen dubbel glas.

14 dagen zichttermijn

gratis bezorgd vanaf € 150

beveiligde transacties

uit voorraad leverbaar

opgezette ingelijste vlinders

OPGEZETTE VLINDERS IN LIJST

De vlinders komen veelal uit Zuid-Amerika uit speciaal ingerichte vlindertuinen waar kweek bijdraagt aan behoud van de soort. Op de vlinderfarms doorlopen de vlinders hun natuurlijke levenscyclus zonder aanwezigheid van natuurlijke vijanden. Ze zijn gekweekt volgens de richtlijnen van het UICN, in hun natuurlijke omgeving met respect voor natuur, lokale bevolking en ecosysteem.

Bijzonder is dat alle vlinders standaard worden geleverd in een zwart houten lijst tussen dubbel glas. Alle aandacht gaat hierdoor uit naar de spectaculaire vormen en kleuren van de vlinders.